Termeni si conditii

I. Despre Noi

Magazinul online TOPGRADINI este proprietatea companiei SC. TOPGRADINI SRL cu punctul de lucru in Str. Daniel Ciugureanu nr 25, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/14086/2017, avand cod unic de inregistrare 38075809, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

 

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

 

Prin posta la adresa de corespondenta:  SC. TOPGRADINI SRL cu punctul de lucru in Prelungirea Ghencea, nr. 99

 

Prin e-mail la urmatoarea adresa: office@topgradini.ro, pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, pentru initiere colaborari si parteneriate.

 

 

Prin telefon la numarul: 0722379904

 

 

II. Despre  TOPGRADINI

TOPGRADINI este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

 

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul TOPGRADINI, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele TOPGRADINI fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale TOPGRADINI fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a TOPGRADINI, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul TOPGRADINI intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.

 

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul TOPGRADINI poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului SEDRYA FARMS sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a TOPGRADINI si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile TOPGRADINI.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

TOPGRADINI poate vinde produse pentru copii sub 18 (optisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de TOPGRADINI. Daca aveti mai putin de 18 (optisprezece) ani, puteti achizitiona produsele TOPGRADINI, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

TOPGRADINI isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

 

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al TOPGRADINI va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului TOPGRADINI. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele TOPGRADINI va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de TOPGRADINI, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

 

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe TOPGRADINI este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- inregistrarea dvs. ca utilizator al TOPGRADINI

- efectuarea platii produselor catre agentul curierului, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe TOPGRADINI, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

 

VII. Cum cumpar

 

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe TOPGRADINI reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 9%, valabila in Romania).  

 

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. Taxa de livrare este de 20 (inclusiv TVA) pentru orice comanda care nu depaseste 200 lei si este 0 (zero) pentru orice comanda care depaseste 200 lei.

 

 

IX. Garantie

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul vanzari la telefon 0722379904.

 

X. Descrierea si returnarea produselor

TOPGRADINI depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cutoate acestea, TOPGRADINI nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de TOPGRADINI este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

 

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

- de a returna produsul cumparat nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

 

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alteforme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. TOPGRADINI isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe TOPGRADINI, transmiteti,in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe TOPGRADINI, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale TOPGRADINI.

TOPGRADINI are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. TOPGRADINI nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. TOPGRADINI are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

XII. Forta Majora

TOPGRADINI, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre TOPGRADINI nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa TOPGRADINI. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la TOPGRADINI, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele TOPGRADINI, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

XIII. Publicitatea

TOPGRADINI poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea TOPGRADINI si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

TOPGRADINIrespecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati  observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@topgradini.ro, sau sa ne contactati la numerele de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

 

XV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul TOPGRADINI sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselorel ectronice.

Termenii si conditiile TOPGRADINI se supun legislatiei romane. In caz delitigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul TOPGRADINI. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza judetului Dambovita.

 

XVI. Prezentarea ofertei

TOPGRADINI isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul TOPGRADINI, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul TOPGRADINI au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul TOPGRADINI au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.