Seminte de flori mixandre amestec simple, 0,3 grame


Cod produs: TOP-6370

Preţ: 1,50 RON 1.50
10

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
0722.379.904
L - V : 11:00 - 18: 00
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!

Planta bianuala foarte parfumata. in timpul zilei, parfumul este subtil, iar in zilele noroase, la frig si umezeala parfumul ei devine magic. Florile duble, variat colorate sunt grupate intr-un racen mare pe tulpini bine ramificate de inaltime 50 cm.

Se utilizeaza in masive, borduri, grupe si plat-bande, ca flori taiate si uneori la ghivece pentru interioare. Ca planta anuala se seamana in Februarie-Martie in rasadnite temperate (10 g pentru 1000 plante) si se planteaza la loc definitiv la sfarsitul lunii Aprilie-Mai la 20-30 cm distanta pentru o inflorire de Iulie-August pana toamna tarziu.

Ca planta bianuala se seamana in Mai-Iunie la exterior in semiumbra. Plantele iernate in ghivece sunt plantate in August-Septembrie. in regiunile cu ierni calde plantele rezista pe brazde bine protejate.

Se planteaza in Martie la 20-30 cm distanta sau se lasa sa infloreasca in ghivece. Aceasta semanare permite inflorirea din Aprilie in Iulie anul viitor.

Germineaza in 7-14 zile la 18-20?C. Repicarea rasadului se aplica la 6 saptamani sau nu, in functie de desimea rasadului (prefera semanatul mai rar pentru a elimina aceasta lucrare). Nu infloreste bine la caldura excesiva.

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora