Aspersor rotativ irigatii Rain Bird 3504 PC + legatura flexibila DT-PRO


Cod produs: 3504

Preţ: 90,00 RON 90.00
10

Cantitate


Adauga in Cos

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
0722.379.904
L - V : 11:00 - 18: 00
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!

APLICATII Rotor raza medie de actiune, ungere cu apa a mecanismului Excelent pentru aplicatiile rezidentiale si cele comerciale de mici dimensiuni Inaltare de 4inch (10.2cm) reala a telescopului (masurata de la capacul rotorului pana in centru duzei) Duze performante Rain CurtainTM CARACTERISTICI Duze cu tehnologie Rain Curtain Setul de 6 duze Rain Curtain atasat va confera: - Picaturi mari pentru o udare performanta - Udare eficienta langa aspersor - Distributie uniforma pe toata raza de udare - Reglarea arcului de udare se face usor de deasupra cu ajutorul unei surubelnite comune cu cap plat - Raza de udare se poate reduce cu pana la 25% fara a fi nevoie de a schimba duza - Capac standard din cauciuc - Garnitura inel cu mai multe functii de stergere apara partea interioara a aspersorului de murdarie, asigura oprirea curgerii apei pe langa partea superioara a aspersorului care se ridica - Ungerea mecanismului interior cu apa, astfel rotorul are o functionare indelungata si sigura SPECIFICATII - Raza de udare : 4.6m - 10.7m - Presiune de lucru: 1.7 - 3.8 bari - Debit: 0.12-1.04m3 - Filet interior de 1/2 pentru conexiunea la instalatie - Reglarea arcului : intre 40-360 grade.

Legatura flexibila (swing joint) este ideala pentru reglarea inaltimii la montarea aspersoarelor pop-up spray sau rotor.

Se elimina deteriorarea acestora cu masina de tuns iarba. Reglare precisa si facila, exact, la nivelul solului.Filetele de legatura sunt 1/2'' Fe in functie de filetul bransamentului si al aspesorului. Lungimea 30 cm.

Conexiune fiabila si flexibila care impiedica ruperea aspersoarelor sau a conductelor atunci cand sunt montate si in functionare.

Unitatile preasamblate economisesc timp si reduc costurile de instalare. Minimizeaza sistemul general de adancime subterana.

 

 

 

 

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Nu stii despre ce sa scrii?

  • Raportul calitate/pret
  • Ce ti-a placut/nu ti-a placut
  • Ai adauga ceva la descriere?
  • Ce-ai fi dorit sa stii inainte de a cumpara
  • Daca ai recomanda si altora